Design interior – Servicii – Aproape 6 – arhitectura & design interior

Design interior – Servicii

Design interior – Servicii

SERVICII – design interior

design interior rezidential aproape6.ro

Design interior rezidential

Fie ca tocmai te-ai mutat intr-o noua casa / apartament, sau vrei sa-ti amenajezi locuinta actuala, noi iti stam la dispozitie cu idei si solutii de design interior, pentru a obtine exact spatiul pe care ti-l doresti.

Avand la baza un proces de lucru atent conturat si optimizat, poti alege o experienta special adaptata stilului tau si pliata pe nevoile si asteptarile tale.

Daca vrei o imbunatatire a confortului, un plus de estetica in spatiul in care petreci timpul cu cei dragi, sau pur si simplu nu te mai regasesti in design-ul tau de acum si nu-ti mai doresti incaperi aglomerate, fara functiune, poti opta pentru acest serviciu, in care putem construi pas cu pas tot ceea ce ti-ai propus.

design interior comercial aproape6.ro

Design interior spatii comerciale

Daca esti antreprenor, iti doresti amenajarea spatiului achizitionat / inchiriat, indiferent de domeniul in care activezi ( Horeca, Retail, Medical, Office, etc.), acest serviciu este potrivit si creat pentru tine.

De la optimizarea functionala, cat mai practica si eficienta, la estetica generala si transpunerea brandului in imagine, intreg procesul nostru pentru spatiile comerciale respecta in intregime criteriile tale, inclusiv timpul si incadrarea in buget. Putem opta pentru o varietate de configurari si solutii, pentru a gasi cea mai buna varianta conceptuala si tehnica de strategie si implementare.

 

design interior feng shui aproape6.ro

Analiza Feng-Shui

Acest serviciu vorbeste in primul rand despre confort si stare de bine, atat a ta cat si a celor din jurul tau, in spatiul in care te desfasori sau in care petreci timp in compania celorlalti.

In propriul camin sau intr-un spatiu comercial (birou, restaurant, hotel, etc), poti alege o calitate superioara a stilului de viata, pornind chiar de la locul in care te afli si in care vrei sa obtii momente de productivitate sau de odihna.

Daca iti doresti sporirea armoniei si a prosperitatii, imbunatatirea calitatii de trai, si nu mai vrei senzatii de disconfort si tensiune in incaperile in care iti petreci timpul, acest serviciu este ideal pentru tine si reprezinta un prim pas catre ceea ce-ti doresti.