Arhitectura si design interior – Aproape 6 – arhitectura & design interior

Arhitectura si design interior

Arhitectura si design interior

design interior aproape6

Arhitectura si design interior

CONCEPTUL APROAPE 6

CREATIVITATE

FUNCTIONALITATE

TIMP

Stim cat este de important timpul tau, si tocmai de aceea ne dorim sa-l valorificam cat mai mult posibil. Cunoastem clasicul program de munca, insa cum ar fi daca ora 6 va semnifica de acum inceputul programului de creativitate?
Exact! Iti putem oferi asistenta si dupa ora 6!
Hai sa alegem sa transformam procesul de amenajare intr-o experienta relaxata si fara griji, unde singura ta preocupare va fi sa-ti dai voie sa visezi, sa-ti imaginezi si sa creezi impreuna cu noi proiectul mult dorit.

DESPRE NOI

Suntem o firma de arhitectura si design interior din Bucuresti, si sustinem atat antreprenorii cat si familiile sau tinerii sa isi transforme spatiul intr-o locuinta, sau intr-o imagine a propriului brand.
Printr-un program de lucru flexibil, cu pasiune si entuziasm in proiectarea pana la ultimul detaliu, si respectand in totalitate functionalitatea si incadrarea in buget, iti oferim un design interior inedit, special conceput pentru stilul si valorile tale.

ETAPELE PROIECTULUI

PRE-DESIGN

In aceasta etapa vom realiza masuratorile spatiului, vom intreprinde discutii pe baza unei documentatii relevante si vom alcatui propuneri planimetrice ( 2D ) de amenajare. Ne vom familiariza astfel cu dorintele tale, vom discuta care sunt ideile care vor sta la baza acestui proces, si vom putea contura viitorul amenajarii tale.

DESIGN

Dupa ce toate aceste informatii sunt centralizate, putem croi conceptul ce defineste stilul vostru individual. Dupa realizarea 3d-ului, vom furniza prezentari prin imagini fotorealiste ale propunerilor de amenajare, rezultand cele mai bune solutii de compozitie si functionalitate.

PROIECT TEHNIC

Pentru ca toate aceste prezentari sa fie relevante din punct de vedere tehnic, vom alcatui planuri arhitecturale si detalii ale spatiului. In urma acestora iti vom preda proiectul tehnic de mobilier, si o lista de cantitati a tuturor materialelor si obiectelor.

PROJECT MANAGEMENT

Aceasta etapa se axeaza pe intocmirea si optimizarea bugetului tau, pe cererea si centralizarea ofertelor primite de la furnizori, si pe monitorizarea santierului in fazele sale determinante. Vom oferi consultanta privind materialele si obiectele folosite, vom manageria echipele participante si vom controla calitatea executiei.

PORTOFOLIU

[smartslider3 slider=”2″]
×
x
[smartslider3 slider=”4″]
x
[smartslider3 slider=”5″]
x
[smartslider3 slider=”6″]
x
[smartslider3 slider=”7″]
x
[smartslider3 slider=”8″]
x
[smartslider3 slider=”9″]

CONTACT

Te asteptam sa faci parte din comunitatea noastra! Scrie-ne intrebarile tale la adresa de mail : office@aproape6.ro si hai sa ne cunoastem!
Pentru a cere o oferta, poti completa formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Cere Oferta!

[contact-form-7 id=”518″ title=”Formular de contact 1″]
[instagram-feed num=6 cols=6]